Wijzigingsplan: Lamstraat 17 in Toldijk, het omzetten van een agrarisch bouwperceel naar wonen

Logo Bronckhorst

Burgemeester en wethouders van Bronckhorst hebben op 14 mei 2019 het wijzigingsplan ‘Landelijk gebied; Lamstraat 17 Toldijk’ vastgesteld. Bij de vaststelling van dit plan zijn geen wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerp. Het wijzigingsplan ligt van 23 mei t/m 3 juli 2019 voor een ieder ter inzage.

Het plan heeft betrekking op het omzetten van een agrarisch bouwperceel naar de bestemming wonen.

U kunt het plan op de volgende manieren inzien:

 

  • 1.

    digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan bestaat uit diverse technische bestanden. Deze kunt u downloaden via http://ruimtelijkeplannen.bronckhorst.nl (werkt alleen als u over een gml-viewer beschikt).

  • 2.

    op papier tijdens de openingstijden bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Bent u op de genoemde tijden niet in de gelegenheid de stukken in te zien, dan kunt u een afspraak maken via ons centrale telefoonnummer (0575) 75 02 50. 

    Een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen het vaststellingsbesluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA  's-Gravenhage.

     

    Het besluit tot vaststelling van het wijzigings/uitwerkingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn is verstreken. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven