Besluit van de secretaris-generaal van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit van 18 april 2019, nr. WJZ/ 19094898, betreffende verlening van ondermandaat, volmacht en machtiging aan de directeur Transitie en aansturing bedrijfsvoering voor aangelegenheden inzake de Vereffeningsorganisatie PBO 2019 (Besluit ondermandaat, volmacht en machtiging directeur Transitie en aansturing bedrijfsvoering inzake de Vereffeningsorganisatie PBO 2019)

De secretaris-generaal van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit,

Gelet op artikel 5, eerste lid, van het Besluit mandaat, volmacht en machtiging Vereffeningsorganisatie PBO 2019;

Besluit:

Artikel 1

Aan de directeur Transitie en aansturing bedrijfsvoering wordt mandaat, volmacht en machtiging verleend voor het nemen van besluiten, het verrichten van privaatrechtelijke rechtshandelingen en het verrichten van feitelijke handelingen die verband houden met hoofdstuk 4 en de artikelen XLIX, L en LI van de Wet opheffing bedrijfslichamen.

Artikel 2

Aan de directeur Transitie en aansturing bedrijfsvoering wordt voorts mandaat, volmacht en machtiging verleend voor de P&O-aangelegenheden ten aanzien van:

  • a. medewerkers van de Vereffeningsorganisatie PBO; en

  • b. medewerkers van de voormalige product- en bedrijfschappen die tot en met 31 december 2014 een arbeidsovereenkomst hadden met een product- of bedrijfschap en die vanaf 1 januari 2015 vallen onder de sociale plannen van de voormalige product- en bedrijfschappen en die te rekenen vanaf 1 januari 2019 vallen onder de verantwoordelijkheid van de Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Artikel 3

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst en werkt terug tot en met 1 januari 2019.

Artikel 4

Dit besluit wordt aangehaald als: Besluit ondermandaat, volmacht en machtiging directeur Transitie en aansturing bedrijfsvoering inzake de Vereffeningsorganisatie PBO 2019.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

’s-Gravenhage, 18 april 2019

J.C. Goet secretaris-generaal

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken binnen 6 weken na dagtekening van deze Staatscourant een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, directie Wetgeving en Juridische Zaken, Postbus 20401, 2500 EK ’s-Gravenhage.

Naar boven