Besluit omgevingsvergunning Darwinplantsoen t.h.v. huisnummer 15, 1097EZ Amsterdam (mededeling)

Logo Amsterdam

Het plaatsen van een tuinhuis voor opslag- en ontmoetingsruimte ten behoeve van het Darwinplantsoen op de locatie Darwinplantsoen t.h.v. huisnummer 15 te Amsterdam, ingekomen op 2 mei 2017, 2965773/HZ_WABO-2017-005321.

Het besluit en de bijbehorende gegevens liggen vanaf 25 april 2019 tot en met 5 juni 2019 , tijdens de openingstijden, ter inzage bij het loket van stadsdeel Oost. Voor de openingstijden kunt u bellen met 14020.

Niet mee eens?

Bent u het niet eens met dit besluit dan kunt u, als u belanghebbende bent bij het besluit, vanaf de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd, binnen zes weken beroep instellen bij de rechtbank. U moet wel een zienswijze tegen het ontwerpbesluit hebben ingediend of gegronde redenen hebben waarom u dit niet heeft gedaan. Stuur uw beroepschrift naar:

Rechtbank Amsterdam

sector bestuursrecht

Postbus 75399

1070 AJ Amsterdam

Of digitaal via: http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor heeft u een DigiD nodig. Op deze site vindt u ook meer informatie.

Vermeld in uw beroepschrift altijd:

  • uw naam, adres en telefoonnummer;

  • de datum waarop u het beroepschrift schrijft en uw handtekening;

  • het besluit waartegen u beroep instelt, datum en referentienummer/kenmerk van het besluit;

  • indien mogelijk een afschrift van het besluit waartegen u beroep instelt;

  • waarom u beroep instelt. 

Schorsende werking

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dat wil zeggen, dat het besluit waartegen u beroep instelt geldig blijft totdat over uw beroep is beslist. 

Spoed? Voorlopige voorziening

Bij grote spoed kunt u (tegen kosten) een zogeheten voorlopige voorziening aanvragen. Dat is een spoedprocedure waarmee het genomen besluit tijdelijk kan worden ingetrokken en/of andere maatregelen kunnen worden getroffen. Een verzoek om een voorlopige voorziening dient u in bij: 

De voorzieningenrechter van de Rechtbank Amsterdam Afdeling Publiekrecht - team bestuursrecht Postbus 75850 1070 AW AMSTERDAM 

Of digitaal via: http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor heeft u een DigiD nodig.

Naar boven