Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan ‘Jagtlust 17’ (Kapelle-Biezelinge 12e herziening)

Logo Kapelle

Burgemeester en wethouders van Kapelle maken bekend dat met ingang van donderdag 25 april 2019 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt: een ontwerp van het bestemmingsplan ‘Jagtlust 17’ (Kapelle-Biezelinge 12e herziening).

 

Plangebied

Het plangebied is het kadastrale perceel Kapelle, sectie B, nummer 2235. Dit is het perceel aan de Jagtlust 17 te Kapelle.

 

Hoofdlijnen van het plan

Het betreft het perceel waar tot enige tijd geleden een praktijk voor fysio therapie was gevestigd. Het bestemmingsplan regelt dat de huidige bestemming Maatschappelijk wordt gewijzigd in Wonen. Het bestaande pand wordt in gebruik genomen als één (reguliere) woning. De bestemming wordt hierop aangepast, zonder dat dit nieuwe of andere bouwmogelijkheden met zich meebrengt dan in de huidige situatie.

 

Het plan inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien op het gemeentehuis, Kerkplein 1 te Kapelle. Het plan is tevens in pdf-versie te raadplegen op de gemeentelijke website www.kapelle.nl onder Bestemmingsplannen. Een volledig digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan, met code NL.IMRO.0678.kapbiezHZ012-OW01 is te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Reageren

Een ieder kan gedurende bovengenoemde termijn van zes weken een (gemotiveerde) zienswijze indienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan de gemeenteraad van de gemeente Kapelle, Postbus 79, 4420 AC te Kapelle. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 14-0113. Voor burgers bestaat er ook de mogelijkheid om digitaal een zienswijze in te dienen. Kijk hiervoor op www.kapelle.nl. U dient dan wel over een DigiD te beschikken. Het indienen van een zienswijze per e-mail is niet mogelijk.

 

Kapelle, 24 april 2019

Burgemeester en wethouders van Kapelle.

Naar boven