Ontwerpbestemmingsplan Woonkavel Omloop, Boskoop

Logo Alphen aan den Rijn

Kennisgeving

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn kennis van het feit dat zij het bestemmingsplan Woonkavel Omloop, Boskoop voorbereiden.

Het bestemmingsplan en haar grenzen

Het bestemmingsplan heeft betrekking op een perceel tussen de Omloop en het Reijerskoop te Boskoop, kadastraal bekend Boskoop, sectie B, nummer 6166. Het plan voorziet in het planologisch mogelijk maken van een vrijstaande woning.

Op grond van artikel 1.3.1, tweede lid Bro wordt hier gemeld dat over het voornoemde bestemmingsplan direct gelegenheid wordt geboden zienswijzen naar voren te brengen. Hoe u dit moet doen staat hieronder beschreven.

Inzage ontwerpbestemmingsplan

Van 25 april tot en met 5 juni 2019 is het ontwerpbestemmingsplan Woonkavel Omloop, Boskoop (met het identificatienummer NL.IMRO.0484.BKwkomloop-ON01) met de bijbehorende bestanden in te zien bij de informatiebalie in het gemeentehuis te Alphen aan den Rijn. U kunt het bestemmingsplan ook digitaal inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl (bijvoorbeeld door het invoeren van een postcode en huisnummer of in geavanceerd zoeken de plannaam of bovenstaande planIdn in te voeren).

Hoe kunt u reageren?

Binnen bovenstaande termijn van tervisielegging kan iedereen digitaal, schriftelijk of mondeling gemotiveerd een zienswijze over het ontwerpplan bij de gemeenteraad indienen.

  • Digitaal kan dat via het formulier ‘Zienswijze bestemmingsplan indienen’, te raadplegen via https://www.alphenaandenrijn.nl/Onlineregelen/Zienswijze_bestemmingsplan_indienen. Hiervoor heeft u DigiD nodig of u vult uw organisatiegegevens in. In het formulier moet u duidelijk aangeven dat het om het bestemmingsplan Herbestemmen sierteelt buiten de contour (ontwerp) gaat met zaaknummer 236385.

  • Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar Postbus 13, 2400 AA Alphen aan den Rijn. In uw reactie moet u duidelijk uw naam, adres en contactgegevens vermelden en aangeven dat het om het bestemmingsplan Herbestemmen sierteelt buiten de contour (ontwerp) gaat met zaaknummer 236385.

  • Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het Officemanagement Ruimte op telefoonnummer 14 0172.

Alleen degenen die tijdig zienswijzen indienen, kunnen later beroep instellen tegen de vaststelling van het bestemmingsplan.

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn, 24 april 2019

Naar boven