Beschikking Omgevingsvergunning Westelijke Oude Aaltenseweg 4, Varsseveld

Logo Oude IJsselstreek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend, dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) vergunning hebben verleend voor plaatsing van ballenvangers en acht lichtmasten (sportveldverlichting) op sportpark ‘Oberink’ (Westelijke Oude Aaltenseweg 4, Varsseveld). De omgevingsvergunning heeft het volgende identificatienummer: NL.IMRO.1509.OV000045-VA01. De aanvraag is geregistreerd onder nummer W-2019-0072.

 

Inzage

De ontwerpbeschikking heeft gedurende zes weken voor iedereen ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ingediend. De verleende omgevingsvergunning wordt t.o.v. de ontwerpbeschikking niet gewijzigd en ter inzage gelegd van 25 april tot en met 6 juni 2019. Wanneer u de omgevingsvergunning in het gemeentehuis wilt inzien, kunt u hiervoor een afspraak maken bij balie vergunningen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0315-292292 of een e-mail sturen naar balievergunningen@oude-ijsselstreek.nl. De omgevingsvergunning is in elektronische vorm te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en te verkrijgen via de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) wanneer u zoekt op de locatie. In het gemeentehuis kunt u de omgevingsvergunning zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

 

Reacties

Door toepassing van artikel 6.2 Wabo treedt het besluit direct na bekendmaking in werking. Tegen de verleende omgevingsvergunning kan tijdens de terinzagelegging beroep worden ingesteld door belanghebbenden, die niet verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingediend. Tijdens deze beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Het besluit wordt dan geschorst voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de genoemde rechtbank.

 

Naar boven