Bekendmaking omgevingsvergunning Meerleseweg 2a in CHAAM

Logo Alphen-Chaam

Burgemeester en wethouders van Gemeente Alphen-Chaam hebben besloten, gelet op artikelen 2.1, 2.2, 2.11 en 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, op 5 februari 2019 een omgevingsvergunning te verlenen voor het aanleggen van nieuwe trayvelden, voorzien van worteldoek en betonnen rijpaden met betongoot (3 ha) en een nieuw waterbassin op het adres Meerleseweg 2a in CHAAM.

De ontwerp-vergunning is verleend voor de activiteiten:

- Uitvoeren van werk of werkzaamheden;

- Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening.

 

Omgevingsvergunning en verklaring van geen bedenkingen liggen ter inzage

De omgevingsvergunning, de verklaring van geen bedenkingen (afgegeven door de gemeenteraad) en de bijbehorende stukken liggen van 27 maart 2019 tot en met 7 mei 2019 ter inzage in het gemeentehuis van Alphen-Chaam, Willibrordplein 1 in Alphen. De omgevingsvergunning, de VVGB en de bijbehorende stukken zijn op afspraak tijdens werkdagen in te zien. Hiervoor kunt u bellen met het klantcontactcentrum, te bereiken via telefoonnummer 14 013. U kunt het plan ook bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IMRO-nummer is NL.IMRO.1723.ovMeerleseweg2a-vs01.

 

Wie kan er een beroepsschrift indienen?

Wilt u beroep instellen tegen de verleende omgevingsvergunning? Dat kunnen:

- degenen die tegen de ontwerpbeschikking zienswijzen naar voren hebben gebracht;

- de adviseurs die de mogelijkheid hebben gebruikt om advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking;

- belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat ze geen zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking;

- belanghebbenden die het niet eens zijn met onderdelen van het definitieve besluit, die in de ontwerpbeschikking niet voorkwamen.

 

Wanneer kunt u een beroepsschrift indienen?

U kunt van 27 maart 2019 tot en met 7 mei 2019 beroep tegen de verleende omgevingsvergunning instellen. U stuurt uw beroepschrift naar de Rechtbank-Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, Breda

 

De volgende informatie moet in uw beroepschrift staan:

uw naam en adres, de datum waarop u de brief schrijft, uw handtekening, een omschrijving van het besluit waartegen u beroep instelt, de gronden waarom u beroep instelt.

U kunt het beroepschrift ook digitaal indienen bij de genoemde rechtbank via

http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht

 

Voorlopige voorziening

Is het belangrijk dat de uitvoering van het besluit direct tegengehouden wordt? Dan kunt u een voorlopige voorziening aanvragen. Dit kan alleen als u ook al een beroepschrift heeft ingediend. U vraagt deze voorziening aan bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank, team bestuursrecht. Het adres is Postbus 90006, 4800 PA Breda. U kunt het verzoek om voorlopige voorziening ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Voor het aanvragen van deze voorziening betaalt u griffierecht. Bij de rechtbank kunt u navragen hoeveel dat precies is.

 

Als tegen het verlenen van de omgevingsvergunning beroep is ingesteld en bij de bevoegde rechter een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt de omgevingsvergunning niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist.

  

Alphen, 25 maart 2019 

Het college van Burgemeester en wethouders van Alphen-Chaam

Naar boven