Bestemmingsplan Rhoonsedijk 42 vastgesteld

Logo Albrandswaard

Burgemeester en wethouders van Albrandswaard maken ingevolge de Wet op de ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt het besluit van de raad van 4 maart 2019 tot vaststellen van het bestemmingsplan Rhoonsedijk 42.

 

Plan

Het bestemmingsplan voorziet in het verwijderen van de woonbestemming op het adres Rhoonsedijk 42 te Poortugaal.

 

Kosten verzekerd

De economische uitvoerbaarheid is verzekerd via de uitkoopregeling “Woningen onder een hoogspanningsverbinding” van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

 

Inzage

Het bestemmingsplan ligt van vrijdag 22 maart 2019 tot en met donderdag 2 mei 2019 ter inzage en is te raadplegen via www.Albrandswaard.nl/ter-inzage , of via www.ruimtelijkeplannen.nl , planidentificatie nummer: NL.IMRO.0613.BPRhoonsedijk42-VST1

 

Beroep

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kan een belanghebbende tegen dit besluit gedurende de zes weken termijn van terinzagelegging een schriftelijk, gemotiveerd, beroepschrift indienen. Stuur uw schriftelijk gemotiveerd beroep, als ook een eventuele voorlopige voorziening, aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Bij de indiening van een beroep en verzoek om voorlopige voorziening moet griffierecht worden betaald.

 

Poortugaal, 21 maart 2019

Naar boven