Z-18-048718 Gemeente Stadskanaal: verleende omgevingsvergunning ‘Stadskanaal Noord, Noorderdiep bij 27, Zonnepark Noorderdiep’

Logo Stadskanaal

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Stadskanaal maken bekend dat zij de omgevingsvergunning ‘‘Stadskanaal Noord, Noorderdiep bij 27, Zonnepark Noorderdiep’ hebben verleend. Met deze omgevingsvergunning wordt de bouw van een zonnepark mogelijk gemaakt.

Waar kunt u de omgevingsvergunning inzien? De beschikking en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 21 maart 2019 tot en met 1 mei 2019 voor eenieder ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Stadskanaal. U kunt de omgevingsvergunning in digitale vorm raadplegen en verkrijgen ophttp://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0037.OV1817-vs01 en op http://www.stadskanaal.nl. 

U wilt beroep instellen?

Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten om tijdig een zienswijze naar aanleiding van het ontwerpbesluit te hebben ingediend of belanghebbenden die een zienswijze naar voren hebben gebracht, kunnen tijdens de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de Rechtbank Noord Nederland, locatie Groningen, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend, ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Voor de behandeling van het beroep is griffierecht verschuldigd.

Als onverwijlde spoed dit vereist, kan ook een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland (Postbus 150, 9700AD Groningen).

U wilt nadere informatie?

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met de heer K. Karssen (0599 631 631). 

Naar boven