Wijzigingsplan "Sion - Deelplan 12 fase 4” (Sion – ’t Haantje) onherroepelijk

Logo Rijswijk

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het door het college op 20 november 2018 vastgestelde wijzigingsplan "Sion - Deelplan 12 fase 4” in werking is getreden. Het wijzigingsplan betreft een perceel grond langs de Rijshout in Sion, gelegen binnen de op 13 december 2016 door de gemeenteraad vastgestelde 2e herziening bestemmingsplan ‘Sion - ’t Haantje’ (gelegen in RijswijkBuiten). Het wijzigingsplan heeft betrekking op de kavels 18, 19 en 20 van deelplan 12, fase 4 in Sion RijswijkBuiten. Het wijzigingsplan is concreet bedoeld voor de bouw van maximaal 5 woningen langs de Rijshout.  

Om deze ontwikkeling mogelijk te maken, is toepassing gegeven aan de wijzigingsbevoegdheid zoals verwoord in artikel 17.7 van het bestemmingsplan "Sion – ’t Haantje, tweede herziening". Dit betreft de mogelijkheid het plan te wijzigen indien de wijziging betrekking heeft op het vergroten van het aantal toegestane woningen per kavel van één woning naar maximaal twee (twee-onder-één-kap)woningen.

Het wijzigingsplan heeft met ingang van vrijdag 30 november tot en met 10 januari 2019 ter inzage gelegen. Tijdens deze periode hebben belanghebbenden geen beroep ingesteld, noch een verzoek om een voorlopige voorziening ingediend.

Het onherroepelijk vastgestelde wijzigingsplan is in te zien in het Stadhuis, Bogaardplein 15 te Rijswijk. De stukken zijn ook digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl (zoeken op NL.IMRO.0603.WPSiondp12fase4-VA01).

Rijswijk, 21 maart 2019

Burgemeester en wethouders, gemeente Rijswijk

Namens deze:

drs. M.J. Bezuijen,

burgemeester

drs. M. Middendorp MPC

gemeentesecretaris

Naar boven