Gemeente Beesel - Verleende omgevingsvergunning visvijver Roversheideplas in Reuver

Logo Beesel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beesel maken bekend, dat met ingang van donderdag 21 maart 2019 in het gemeentehuis van Beesel, gedurende 6 weken (tot en met 1 mei 2019), voor een ieder bij de afdeling Algemene Zaken ter inzage ligt de verleende omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken voor de uitbreiding van de visvijver aan de Sebastopol 1, 5953 TK te Reuver, kadastraal bekend gemeente Beesel, sectie K, nummers 1725 en 1726.

De omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken is te raadplegen via de website www.beesel.nl>inwoners>bouwen en wonen>bestemmingsplannen en via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het identificatienummer NL.IMRO.0889.OVSebastopol1-VG01.

Er zijn geen zienswijzen ontvangen op de ontwerp-omgevingsvergunning. Tijdens de inzagetermijn kan hierdoor beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij niet in de gelegenheid zijn geweest om zienswijzen in te dienen. Belanghebbenden die bezwaar hebben tegen de in het besluit ten opzichte van de ontwerp-vergunning aangebrachte wijzigingen, kunnen daartegen eveneens tijdens de inzagetermijn beroep instellen.

Een beroepschrift dient binnen 6 weken te worden ingediend bij de Rechtbank Limburg, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Een beroep schorst de werking van een besluit niet. Daarvoor dient u een verzoek om een voorlopige voorziening te richten tot de voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

Beesel, 20 maart 2019

Naar boven