Ontwerpbestemmingsplan ASVZ-Arcadia

Logo Capelle aan den IJssel

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het Ontwerpbestemmingsplan ASVZ-Arcadia ter inzage wordt gelegd.

Plangebied/zakelijke inhoud

Het Ontwerpbestemmingsplan ASVZ-Arcadia heeft betrekking op de realisatie van het nieuwe woonzorggebouw van ASVZ genaamd Arcadia. Het gebouw heeft een oppervlakte van ca.810 m² en is maximaal 3 bouwlagen hoog (11 meter). Er worden 26 woonzorgunits gerealiseerd voor mensen met een verstandelijke beperking en één crisisopvangplek.

Waar en wanneer kunt u het nieuwe plan bekijken?

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 21 maart tot en met 1 mei 2019 ter inzage.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ASVZ-Arcadia in zien:

  • 1.
  • 2.

    bij het gemeentehuis (kast tegenover de receptie) op werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur;

  • 3.

    In de werkkamer (informatiecentrum op het Amnestyplein) op werkdagen van 10:00-16:00.

Heeft u vragen, opmerkingen, correcties en/of (gewenste) aanpassingen in het bestemmingsplan?

Zienswijzen

U kunt vanaf 21 maart tot en met 1 mei 2019 bij voorkeur schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad, dit doet u door:

Hoe gaat het verder?

Zienswijzen (reacties) over het ontwerpbestemmingsplan worden gericht aan de gemeenteraad. De gemeenteraad neemt daarover een besluit en stelt het uiteindelijke bestemmingsplan vast. Daarna kan de aanvraag omgevingsvergunning voor het woonzorggebouw worden ingediend.

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met mevrouw M.E. Smits via telefoonnummer (010) 2848792 afdeling Stadsontwikkeling. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

Naar boven