Kennisgeving ‘Eerste partiële herziening bestemmingsplan Bedrijventerrein Noordwest’

Logo Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat met ingang van vrijdag 22 maart 2019 gedurende een periode van zes weken (dus tot en met donderdag 2 mei 2019) het ontwerp van de ‘Eerste partiële herziening van het bestemmingplan Bedrijventerrein Noordwest’ (NL.IMRO.0599.BP1136HzBedrterNW-on01) met de bijbehorende stukken ter inzage ligt bij de informatiebalie van het Timmerhuis, Halvemaanpassage 1. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien na het maken van een afspraak (010-267 2514).

 

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Deze partiële herziening betreft een wijziging van het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Noordwest’, waardoor op een smalle strook aan de oostkant van het bedrijventerrein de dubbelbestemming “Waterstaat-Waterkering” wordt gelegd. Op grond van deze dubbelbestemming mag in principe niet worden gebouwd in die zone.

 

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad, door tussenkomst van de directeur van Stadsontwikkeling, R&W/Bestemmingsplannen, Postbus 6575, 3002 AN Rotterdam.

Tevens kunnen gedurende deze termijn door eenieder mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar worden gemaakt. Voor het maken van een afspraak kunt u 010-489 4125 bellen.

 

Rotterdam, 20 maart 2019

 

Burgemeester en wethouders voornoemd,

namens dezen,

 

mevr. H. van Bockxmeer

Concerndirecteur Stadsontwikkeling

 

Naar boven