Ontwerpbestemmingsplan ‘Nijrees ongenummerd’ (Almelo)

Logo Almelo

Burgemeester en wethouders van de gemeente Almelo hebben besloten op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan ‘Nijreesweg ongenummerd’ (planid: NL.IMRO.0141.00064-BP21) ter inzage te leggen.

Inhoud plan

Het bestemmingsplan maakt het planologisch mogelijk om een vrijstaande woning te bouwen op een perceel aan de Nijreesweg, kadastraal bekend Ambt Almelo, sectie G, nummer 3481. Het perceel is gelegen tussen Nijreesweg 3a en Nijreesweg 5. Dit perceel heeft wel een woonbestemming, maar geen bouwblok. Om de bouw van een woning mogelijk te maken wordt een bouwblok opgenomen.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Nijreesweg ongenummerd ’ en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 21 februari 2018 tot en met 3 april 2018 ter inzage bij het Klantencontactcentrum (KCC), Haven Zuidzijde 30 te Almelo. Via www.almelo.nl kunt u een afspraak maken om deze in te zien;

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Nijreesweg ongenummerd’ is digitaal in te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Dat kan ook via de  link ‘Over uw buurt’ op de gemeentelijke website www.almelo.nl, onder de kop ‘Organisatie en bestuur’ en dan ‘publicaties en verslagen’, ‘gemeentenieuws’.

Zienswijze

Gedurende de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt kan een ieder naar keuze (schriftelijk of mondeling) een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van de gemeente Almelo (postbus 5100, 7600 GC Almelo). Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met het team Advies en Ontwerp van de sector Stad en Economie, via (0546) 541111.

 

Naar boven