Ontwerp wijzigingsplan “Kerkdriel wijziging 2018, Kloosterstraat tussen 2a en 4’’ (BP1182), en ontwerpbesluit Wet geluidhinder, Maasdriel

Logo Maasdriel

 

Het college heeft besloten het wijzigingsplan ‘’Kerkdriel wijziging 2018, Kloosterstraat tussen 2a en 4’’ als ontwerp ter inzage te leggen. Met dit plan wordt de bouw van twee vrijstaande woningen aan de Kloosterstraat te Kerkdriel, kadastraal bekend gemeente Maasdriel sectie K nummer 4312 en 4313, mogelijk gemaakt.

 

De geluidsbelasting op de bouwvlakgrenzen voldoet niet in alle gevallen aan de voorkeursgrenswaarde van 48 dB. Parallel aan de Kloosterstraat bedraagt de geluidsbelasting namelijk op zijn hoogst 58 dB. Een hogere waarde procedure is hierdoor noodzakelijk.

 

Inzien

Van donderdag 20 december 2018 tot en met woensdag 30 januari 2019 zal het ontwerp wijzigingsplan samen met het ontwerpbesluit hogere grenswaarde en alle bijbehorende stukken tijdens de openingstijden voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel.

 

 

Reageren

Iedereen kan tijdens de inzagetermijn reageren. Uw zienswijze stuurt u onder vermelding van ‘BP1182 ’ aan: het college van Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel.

Wij ontvangen bij voorkeur uw zienswijzen schriftelijk, per e-mail is niet mogelijk!

Als u uw zienswijzen mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met de behandelend ambtenaar.

 

Meer informatie

Bel (14 0418) of mail (info@maasdriel.nl) de gemeente en vraag naar mevrouw B. Schraven.

 

Naar boven