Kennisgeving Ontwerp Weigering Omgevingsvergunning voor het project het uitbreiden van de achtertuin op de locatie Esther de Boer-van Rijkstraat 190, 1065GT te Amsterdam, OLO3844955

Logo Amsterdam

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam heeft het voornemen een omgevingsvergunning te weigeren, met toepassing van artikel 2.12 eerste lid, onder 1, sub 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, voor het uitbreiden van de achtertuin op de locatie Esther de Boer-van Rijkstraat 190. Op grond van artikel 3.10 van de Wabo is op de procedure de uniforme openbare voorbereidingsprocedure Algemene wet bestuursrecht, afdeling 3.4 van toepassing.

 

Dit wil zeggen dat het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken zes weken ter inzage liggen, van 20 december 2018 tot en met 31 januari 2019, bij het loket Vergunningen, Osdorpplein 1000, Amsterdam. Bel voor openingstijden 14 020 of kijk op onze website www.nieuwwest.amsterdam.nl

 

Zienswijzen

Het ontwerpbesluit ligt op grond van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht gedurende zes weken ter inzage. Gedurende deze terinzagelegging kunt u naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam, team Vergunningen, Postbus 2003, 1000 CA Amsterdam.

Wij verzoeken u hierbij het OLO-nummer te vermelden.

 

De belanghebbende die over het ontwerpbesluit een zienswijze naar voren heeft gebracht – of de belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht - kan tegen het definitieve besluit beroep instellen bij de rechtbank Amsterdam.

 

Amsterdam, 19 december 2018

Met vriendelijke groet,

het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam,

namens hen,

Mw. mr. R. de By,

Teammanager Vergunningen Stadsdeel Nieuw-West wnd.

Naar boven