Voorontwerp bestemmingsplan De Hemmen III, Súdwest-Fryslân

Logo Súdwest-Fryslân

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij het voorontwerp van het bestemmingsplan De Hemmen III ter inzage leggen.

Wat houdt dit bestemmingsplan in?

De gemeente Súdwest-Fryslân is voornemens het bedrijventerrein De Hemmen III te Sneek te realiseren. Een landschappelijke inpassing (richting Folsgare) maakt onderdeel uit van het plan. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied dat globaal is gelegen aan de westkant van Sneek. Het plangebied wordt aan de noord- en oostzijde begrensd door de snelweg N7. Aan de zuid- en westzijde grenst het gebied aan agrarisch gebied, waarbij het zuidelijk punt aansluit op de Hemdijk. De aansluiting met de N7 maakt deel uit van het plangebied.

Wanneer en waar kunt u de stukken inzien?

Het voorontwerp van dit bestemmingsplan kunt u inzien vanaf 19 november 2018 tot en met 2 januari 2019. Dit kan bij de gemeenteloketten in Bolsward en Sneek. Het voorontwerp is ook te bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Het planidentificatienummer van dit bestemmingsplan is: NL.IMRO.1900.2018oostBPhemmen3-vont

Op woensdagmiddag 28 november 2018 is er tussen 16.00 uur en 17.30 uur een inloop op het Waltaplein in het gemeentehuis aan de Markstraat 15 te Sneek.

Hoe kunt u reageren?

Tijdens de bovengenoemde termijn kan iedereen een schriftelijke reactie indienen. Deze kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouders van Súdwest-Fryslân, Postbus 10.000, 8600 HA te Sneek. Wilt u uw reactie mondeling geven? Dat kan door het maken van een afspraak met de heer B. de Jong van Team Ruimtelijke Ontwikkeling en Economische Zaken via het algemeen telefoonnummer 140515. U moet dit doen vóór 13 december 2018.

 

Naar boven