BEKENDMAKING TERINZAGELEGGING ONTWERPBESTEMMINGSPLAN “BUITENGEBIED 2009, HERZIENING MEIRWEG 3”

Logo Reusel-De Mierden

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Reusel-De Mierden maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied 2009, herziening Meirweg 3” met ingang van 19 november 2018 gedurende zes weken ter inzage ligt.

 

Inhoud

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op Meirweg 3 te Lage Mierde. Op deze locatie wordt beoogd middels vormverandering van een agrarisch bouwvlak, de bestaande melkveehouderij uit te breiden.

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels, verbeelding en bijbehorende bijlagen.

 

Inzage

Het ontwerpbesluit en het ontwerpbestemmingsplan liggen ter inzage in de centrale hal van het gemeentehuis. Het gemeentehuis is geopend van maandag, woensdag en donderdag van 09.00 uur tot 17:00 uur, op dinsdag van 09.00 uur tot 19.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur tot 12.30 uur. Tegen betaling van leges kunt u kopieën krijgen van de ter inzage liggende stukken.

 

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook digitaal raadplegen op:

• de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

• de gemeentelijke website: www.reuseldemierden.nl/bestemmingsplannen.

 

Het identificatienummer van het ontwerpbestemmingsplan is NL.IMRO.1667.BPBmeir0062-ON01.

 

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder bij de gemeenteraad een zienswijze naar voren brengen. Dit kan op de volgende manieren:

• schriftelijk (geen e-mail): de gemeenteraad van Reusel-De Mierden, postbus 11, 5540 AA Reusel;

• mondeling: na afspraak met Ronald Krul, telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 0497 - 650 650 of via e-mailadres r.krul@reuseldemierden.nl. De gemeente maakt een kort verslag van de mondelinge zienswijze.

 

Vragen

Voor het inwinnen van nadere informatie kunt u contact opnemen met Ronald Krul. U bereikt hem via telefoonnummer 0497 - 650 650 of via e-mail r.krul@reuseldemierden.nl.

Reusel, 16 november 2018

het college van burgemeester en wethouders,

T. Thijs J. Eugster

secretaris (wnd.) burgemeester (wnd.)

Naar boven