Bekendmaking wijzigingsplan Noordeinde 37a te Oostzaan ongewijzigd vastgesteld

Logo Oostzaan

Burgemeester en wethouders van Oostzaan heeft besloten met toepassing van de wijzigingsbevoegdheid  grond van artikel 3.6 lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan ‘KOM’ te wijzigen door het bouwvlak in de bestemming ‘Wonen-Vrijstaand’ te vergroten voor Noordeinde 37a te Oostzaan. Dit plan heeft in ontwerp ter inzage gelegen. Tegen het ontwerpwijzigingsplan zijn geen zienswijzen ingediend. Het wijzigingsplan is derhalve ongewijzigd vastgesteld.

 

Inhoud in het kort

Het wijzigingsplan Noordeinde 37a te Oostzaan betreft het vergroten van het bouwvlak met de bestemming ‘Wonen-Vrijstaand’. De eigenaar verzoekt tot een bouwvlakvergroting, zodat binnen dit nieuwe bouwvlak een grotere woning kan worden gebouwd die voldoet aan de hedendaagse eisen op het gebied wat woon- en leefcomfort. Hiertoe is een wijziging van het geldende bestemmingsplan noodzakelijk.

Waar en wanneer kunt u het besluit inzien? 

Het wijzigingsplan met het IDN NL.IMRO.0431.BW2090680000-0401met bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 18 oktober 2018 gedurende zes weken (tot en met woensdag 28 november 2018) ter inzage in het gemeentehuis van Oostzaan aan de Kerkbuurt 4 te Oostzaan. Voor openingstijden of het maken van een afspraak verwijzen wij u naar de website https://www.oostzaan.nl

 

Inzage

Het plan is direct raadpleegbaar op https://www.ruimtelijkeplannen.nl. Kies ‘geavanceerd zoeken’. Vul bij het tabblad ‘ID’ het plan-IDN verder aan met 0431.BW2090680000-0401en kies ‘zoeken’.

 

Beroep

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzageligging kunnen:

belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt;

belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest;

beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als u tegen het vaststellingsbesluit beroep instelt, heeft dit geen schorsende werking, waardoor het wijzigingsplan daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt. U kunt bij afzonderlijke brief aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien dit verzoek binnen de beroepstermijn van 6 weken is ingediend dan treedt het besluit niet eerder in werking dan voordat op dat verzoek is beslist.

 

Naar boven