Ontwerp bestemmingsplan ‘Stadscentrum, deelplan Van Limburg Stirumstraat 1, 2016’

Logo Hoogeveen

Het college van B&W heeft voor het tankstation aan de Van Limburg Stirumstraat 1 in Hoogeveen een bestemmingsplan voorbereid. Met het bestemmingsplan wordt planologisch-juridisch het lpg-vulpunt en de bijbehorende zones verwijderd. Feitelijk is bij het tankstation al enige tijd geen lpg meer aanwezig.

Inzage

De stukken liggen van 20 september tot en met 31 oktober 2018 ter inzage bij de Gemeentewinkel, Raadhuisplein 24 in Hoogeveen. U kunt de stukken ook raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0118.2016BP8017014-ON01. Tevens kunt u het plan raadplegen via www.hoogeveen.nl/inzage.

Reageren

Tijdens de inzagetermijn kunt u uw zienswijze over dit ontwerpplan bij de gemeenteraad indienen. Dit kan schriftelijk via Postbus 20000, 7900 PA Hoogeveen. U kunt ook mondeling uw zienswijze kenbaar maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met de heer Mark Hoogvliet via telefoonnummer 14 0528. Wij maken ingediende zienswijzen openbaar. Wanneer u vindt dat uw zienswijze of een deel daarvan niet openbaar mag worden gemaakt, dan zullen wij die informatie vertrouwelijk behandelen als hierop de weigeringsgronden van de Wet openbaarheid van bestuur van toepassing zijn.

 

Naar boven