VERLENING OMGEVINGSVERGUNNING PARKEERTERREIN JUMBO (BENEDEN OOSTDIJK 18 A T/M E) OUD-BEIJERLAND

Logo Oud-Beijerland

Burgemeester en wethouders van Oud-Beijerland maken bekend dat zij op 17 juli 2018 vergunning hebben verleend voor de aanleg van een parkeerterrein met bijbehorende bouwwerken (stalling winkelwagens) op het perceel Beneden Oostdijk 18 A t/m E door Jumbo-Koornneef.  De vergunning is verleend met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

De bestaande bedrijfsgebouwen op dit perceel worden gesloopt. Het parkeerterrein krijgt 89 parkeerplaatsen. Dit betekent per saldo een uitbreiding met 66 plaatsen ten opzichte van de huidige situatie aan de Gravinnelaan. Het parkeerterrein wordt ontsloten op de Gravinnelaan. Naar aanleiding van ingekomen zienswijzen wordt het parkeerterrein door de eigenaar ingericht als eenrichtingsverkeer.

Ter inzage

De vergunning met bijbehorende stukken is met ingang van 21 juli 2018 gedurende zes weken in te zien in het gemeentehuis, W. van Vlietstraat 6 in Oud-Beijerland. Het gemeentehuis is van maandag tot en met donderdag dagelijks geopend van 08.30 uur tot 16.30 uur, op dinsdag zijn wij geopend van 08.30 uur tot 20.00 uur en op vrijdag zijn wij geopend van 08.30 uur tot 13.00 uur. De stukken zijn ook te raadplegen via www.oud-beijerland.nl of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Gedurende de genoemde termijn kunnen belanghebbenden, die niet verweten kan worden geen zienswijzen te hebben ingediend, beroep instellen. Het beroepschrift kan gestuurd worden aan de Rechtbank Rotterdam, sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Het ondertekende beroepschrift bevat ten minste uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. De omgevingsvergunning treedt in werking een dag na de beroepstermijn, tenzij een verzoek tot voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank te Rotterdam. Wordt dat verzoek tijdens de beroepstermijn ingediend dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor het in behandeling nemen van het verzoek is griffierecht verschuldigd.

U kunt ook digitaal met uw DigiD een beroep indienen of een voorlopige voorziening aanvragen bij de hierboven genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

 

Oud-Beijerland 20 juli 2018

Naar boven