Ontwerpbestemmingsplan “Parapluplan parkeerregels Haarlemmerliede en Spaarnwoude”

Logo Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan “Parapluplan parkeerregels Haarlemmerliede en Spaarnwoude”.

Ontwerpbestemmingsplan.

Het plan geeft een parkeerregeling voor het gehele grondgebied van de gemeente, met uitzondering van Halfweg-Zuid, PolanenPark en Woongebied SpaarneBuiten, waarvoor andere parkeerregels zijn vastgelegd. Het beleid van de gemeente wijzigt hiermee niet, aangezien de parkeerregels in de gemeente gebaseerd blijven op de CROW normen. Als gevolg van wijzigende wetgeving verandert uitsluitend de manier waarop de parkeerregels zijn vastgelegd.

Termijn van ter inzage.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage van 23 juli tot en met 3 september 2018 in het gemeentehuis van Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Haarlemmerstraatweg 51, 1165 MJ Halfweg, op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur. Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken is tevens in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer NL.IMRO.0393.BPParkeren-ON01)

Zienswijze.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kunt u een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Schriftelijk kunt u de zienswijze richten aan Postbus 83, 1160 AB Zwanenburg. Via email kan dit aan: post@haarlemmerliede.nl

Parkeerbeleid.

In de vergadering van 16 juli 2018 hebben burgemeester en wethouders tevens het parkeerbeleid vastgesteld dat op basis van het ontwerpbestemmingsplan zal worden toegepast. Dit parkeerbeleid ligt tezamen met het ontwerp-bestemmingsplan ter inzage. Desgewenst kan tegen het parkeerbeleid een zienswijze worden ingediend bij burgemeester en wethouders. Dit kan op bovenstaande adressen.

Naar boven