Besluit van de Minister van Economische Zaken en Klimaat van 11 december 2017, nr. FEZ / 17166690, houdende benoeming en vergoeding onafhankelijk extern lid Audit Committee EZK, de heer P.H. Draaisma

De Minister van Economische Zaken en Klimaat,

Gelet op artikel 2, eerste lid, van de Wet vergoedingen adviescolleges en commissies, de artikelen 2 en 5 van de Regeling Audit Committees 2012 en artikel 3 van het Instellingsbesluit Audit Committee EZ;

Besluit:

Artikel 1

Te rekenen vanaf 1 november 2017 wordt voor een periode van drie jaar tot onafhankelijk extern lid van het Audit Committee EZK benoemd: de heer P.H. Draaisma, te Goudswaard.

Artikel 2

Aan het onafhankelijk externe lid van het Audit Committee EZK, bedoeld in artikel 1, wordt een vaste vergoeding per maand toegekend, waarbij de salarisschaal wordt vastgesteld op schaal 16 van bijlage B van het Bezoldigingsbesluit Burgerlijke Rijksambtenaren 1984 en de arbeidsduurfactor op 0,031.

Artikel 3

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst en werkt terug tot en met 1 november 2017.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst en in afschrift worden gezonden aan betrokkene.

De Minister van Economische Zaken en Klimaat, E.D. Wiebes

Naar boven