Ontwerpomgevingsvergunning 'Optimalisatie Noordeinde'

Logo Hendrik-Ido-Ambacht

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht maken op grond van de Wet al-gemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat vanaf 21 juni 2018 tot 2 augustus 2018 de ontwerpomgevingsvergunning voor de optimalisatie van het Noordeinde ter inzage ligt. Dit ontwerpbesluit wordt voor de start van de uitgebreide Wabo-procedure op basis van artikel 2.12 lid 1, sub a, onder 3° gepubliceerd met plan-identificatienummer NL.IMRO.0531.pb17Noordeinde-2001.

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning

Het Noordeinde wordt geoptimaliseerd om de doorstroming te verbeteren. De geoptimaliseerde weg zal meer ruimte in beslag nemen dan de huidige weg. Een deel van de weg komt hierdoor in de bestemming Groen van het bestemmingsplan Antoniapolder+ te liggen, waar wegen niet zijn toegestaan. Om deze weg planologisch mogelijk te maken wordt toepassing gegeven aan de uitgebreide procedure op grond van artikel 2.12 lid 1, sub a, onder 3° van de Wabo.

Stukken ter inzage

Van 21 juni 2018 tot 2 augustus 2018 ligt de ontwerpomgevingsvergunning 'Optimalisatie Noordeinde' inclusief de bijhorende ruimtelijke onderbouwing ter inzage. U kunt deze stukken vinden op de volgende locaties:  

Op de website www.ruimtelijkeplannen.nl is het digitale ontwerpbesluit geplaatst. Dit kunt u vinden via het plan-identificatienummer NL.IMRO.0531.pb17Noordeinde-2001.

Een pdf-versie van de ontwerpomgevingsvergunning en de bijhorende ruimtelijke onderbouwing zijn geplaatst op de gemeentelijke website www.h-i-ambacht.nl onder <ik woon>, <ruimtelijke projecten>, <ruimtelijke plannen>, <Verlengde Antoniuslaan>

De papieren versie van de stukken is tijdens de openingsuren in te zien in de hal van het gemeentehuis, Weteringsingel 1 te Hendrik-Ido-Ambacht.

Zienswijzen op ontwerpomgevingsvergunning

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zienswijzen indienen op de ontwerpomge-vingsvergunning en de daarbijhorende ruimtelijke onderbouwing. U kunt uw zienswijzen tot 2 augustus 2018 schriftelijk indienen door deze te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Hendrik-Ido-Ambacht, postbus 34, 3340 AA te Hendrik-Ido-Ambacht. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u uiterlijk 30 juli 2018 een afspraak maken met dhr. H. Stolk van de afdeling Beleid en Ontwikkeling op telefoonnummer (078) 770 2625.

Naar boven