Ontwerpbestemmingsplan "Hoge Horst naast 25"

Logo Berg en Dal

Burgemeester en wethouders van Berg en Dal maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt.

Het plan

Het bestemmingsplan voorziet in een planologisch-juridische regeling die het mogelijk maakt het plan voor de locatie Hoge Horst 25 te Groesbeek te realiseren. Bij de woning Hoge Horst 25 staat een grote hoeveelheid bouwwerken. Het plan is om een groot deel van de bouwwerken af te breken en op de gronden naast de bestaande woning Hoge Horst 25, één woning te realiseren.

Inzage 

Het ontwerpbestemmingsplan "Hoge Horst naast 25" ligt overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening met ingang van 22 juni 2018 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage. Het plan is digitaal beschikbaar en raadpleegbaar op:

- http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1945.BpLeSteenheuvel2-ONW1http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1945.BpGroHogeHorst25-ONW1

- https://1945.ropubliceer.nl

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan op afspraak in te zien in het gemeentehuis, Dorpsplein 1 te Groesbeek. Het gemeentehuis is op werkdagen geopend van 9.00u tot 17.00u en op maandagavond van 17.00u tot 19.00u. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met mevrouw H. Schot, telefoonnummer 0614 62 49 29.

Zienswijzen  

Een ieder kan binnen de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Berg en Dal, Postbus 20, 6560 AA Groesbeek. Het is niet mogelijk via internet/e-mail een zienswijze in te dienen. Voor meer informatie of het mondeling indienen van een zienswijze kunt u contact opnemenmet cluster Ruimte, telefoonnummer 14 024.

 

Groesbeek, 21 juni 2018

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Berg en Dal,

Namens deze:

Mw. W. Bodewes, Manager afdeling Beleid

Naar boven