Tervisielegging ontwerp bestemmingsplan 'Sint Annastraat 11 Ohé en Laak'

Logo Maasgouw

Tervisielegging ontwerp bestemmingsplan 'Sint Annastraat 11 Ohé en Laak'

 

Wat zijn de plannen?

Op de planlocatie Sint Annastraat 11 in Ohé en Laak bevindt zich een oude in slechte staat verkerende schuur. De beoogde planontwikkeling voor de locatie bestaat uit de sloop van de voormalige stal en het bouwen van een nieuwe woning. Het toevoegen van een nieuwe woning is op basis van het vigerende bestemmingsplan, Ohé en Laak, niet toegestaan. Met deze partiële herziening wordt de bouw van de woning planologisch mogelijk gemaakt.

Voor welk gebied is dit?

Het plangebied van het bestemmingsplan is gelegen aan het perceel Sint Annastraat 11 in Ohé en Laak.

Wat ligt ter inzage?

Het ontwerp bestemmingsplan “Sint Annastraat 11 Ohé en Laak” met de hierbij behorende stukken ligt ter inzage. Het ontwerp bestemmingsplan bestaat uit de verbeelding, de regels en een toelichting.

Wanneer ligt dit ter inzage?

Het ontwerp bestemmingsplan met de hierbij behorende stukken ligt vanaf vrijdag 19 januari 2018 tot en met donderdag 1 maart 2018 (dus gedurende zes weken) ter inzage.

Waar is dit raadpleegbaar?

  • 1.

    Het ontwerp bestemmingsplan met de hierbij behorende stukken is raadpleegbaar in de informatieruimte van het publiekscentrum in Maasbracht, Kruisweg 32 in Maasbracht (op werkdagen, tijdens de openingstijden van het publiekscentrum, behalve tijdens de avondopenstelling).

  • 2.

    Het ontwerp bestemmingsplan met de hierbij behorende stukken wordt tevens langs elektronische weg beschikbaar gesteld en wel via www.gemeentemaasgouw.nl.

  • 3.

    Verder kunt u het ontwerp bestemmingsplan met de hierbij behorende stukken op www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen. U kunt hier onder andere op een kaart inzoomen en op die manier het bestemmingsplan inzien.

  • 4.

    Voorts wordt iedereen in de gelegenheid gesteld het ontwerp bestemmingsplan met de hierbij behorende stukken op het gemeentehuis (publiekcentrum), Kruisweg 32 in Maasbracht, langs elektronische weg te raadplegen.

Hoe kan ik een zienswijze indienen?

Gedurende de voormelde termijn van tervisielegging kan iedereen een zienswijze indienen en wel op de volgende manieren:

  • 1.

    schriftelijk bij de Gemeenteraad, Postbus 7000, 6050 AA Maasbracht;

  • 2.

    mondeling tijdens de openingstijden van het gemeentehuis (Publiekscentrum, Kruisweg 32 in Maasbracht), behalve tijdens de avondopenstelling. U kunt hiervoor een afspraak maken bij de heer L. Smets of, bij afwezigheid, bij een van de andere medewerkers Ruimtelijke Ordening (tel.: 0475 – 85 25 00). 

     

    Maasbracht, 18 januari 2018

    Burgemeester en wethouders van Maasgouw

Naar boven