Bekendmaking verzoek tot wijziging van de verplichtstelling tot deelneming in de beroepspensioenregeling voor fysiotherapeuten

De Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid,

Gelet op artikel 16 van de Wet verplichte beroepspensioenregeling;

Maakt bekend:

  • 1. dat een aanvraag is ontvangen van de beroepspensioenvereniging Deelnemersvereniging Pensioenfonds Fysiotherapeuten (DPF), daartoe strekkende dat de verplichtstelling, ingevolge de Wet verplichte beroepspensioenregeling, van de deelneming in de beroepspensioenregeling voor Fysiotherapeuten zodanig wordt gewijzigd, dat bestaande uitgangspunten verduidelijkt en uitgewerkt zijn en een actualisering van de verwijzing naar wettelijke bepalingen.

  • 2. dat zienswijzen tegen inwilliging van bedoelde aanvraag schriftelijk kunnen worden ingediend bij de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Directie Uitvoeringstaken Arbeidsvoorwaardenwetgeving, Postbus 90801, 2509 LV Den Haag, voor of op 21 mei 2018.

  • 3. dat de op de aanvraag betrekking hebbende stukken tijdens kantooruren ter inzage liggen bij de Directie Uitvoeringstaken Arbeidsvoorwaardenwetgeving, Parnassusplein 5, te ’s-Gravenhage en digitaal te raadplegen zijn op http://cao.szw.nl. Inlichtingen terzake van dit verzoek kunnen worden verkregen onder tel.nr. 070-333 5298 (telefaxnr: 070-333 4090).

’s-Gravenhage, 19 april 2018

De Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, namens deze, De Directeur Uitvoeringstaken Arbeidsvoorwaardenwetgeving, M.H.M. van der Goes

Naar boven