Besluit milieueffectrapportage De Langrijt 2 in Hoogeloon

Logo Bladel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bladel maken als bevoegd gezag, gelet op artikel 7.17 van de Wet milieubeheer, het volgende bekend.

 

Op 6 december 2017 heeft het college een mededeling met bijbehorende stukken ontvangen voor het voornemen om het veranderen van een pluimveehouderij aan het adres De Langrijt 2 in Hoogeloon. Deze activiteit is getoetst op basis van het Besluit milieueffectrapportage juncto artikel 7.2. eerste lid onder b van de Wet milieubeheer.

 

Burgemeester en wethouders hebben besloten dat geen milieueffectrapport behoeft te worden opgesteld. Hierdoor kan een aanvraag voor een omgevingsvergunning voor de activiteit inrichting zonder opschortende voorwaarden worden ingediend en in behandeling worden genomen.

 

Naar de mening van burgemeester en wethouders van gemeente leidt de voorgenomen activiteit, gezien de omstandigheden waaronder zij wordt ondernomen, niet tot belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu.

 

 

Bezwaar of beroep

De beschikking betreft een procedure ter voorbereiding van het besluit op de aanvraag voor een omgevingsvergunning. Conform artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht is tegen deze beslissing geen bezwaar of beroep mogelijk tenzij deze beslissing de belanghebbende los van het voor te bereiden besluit rechtsreeks in zijn belang treft.

 

Het besluit en de overige stukken liggen vanaf dinsdag 24 april 2018 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis. Inzage van stukken kan enkel op afspraak (via e-mail: vergunningen@kempengemeenten.nl of telefoonnummer 0497-531300). Om stukken in te zien, moet u minimaal twee werkdagen van te voren een afspraak maken. Dan zorgen wij ervoor dat de stukken voor u beschikbaar zijn.

 

 

 

Naar boven