Ontwerp-omgevingsvergunning (projectafwijkingsbesluit)

Logo Gulpen-Wittem

Leienhuisweg 1A Wijlre

Burgemeester en Wethouders van Gulpen-Wittem maken ingevolge het bepaalde in de artikelen 3.10 en 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 23 februari 2017 de ontwerp-omgevingsvergunning (projectafwijkingsbesluit) gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt.

De ontwerp-omgevingsvergunning heeft betrekking op splitsing van de reeds aanwezige bedrijfswoning in twee afzonderlijke bedrijfswoningen op de locatie Leienhuisweg 1 A in Wijlre, kadastraal bekend als gemeente Wylre, sectie D, nummer 3538.

Ter i nzage

De aanvraag met bijbehorende tekeningen, de ontwerpbeschikking en de ruimtelijke onderbouwing liggen met ingang van 23 februari 2017 tot en met 5 april 2017 voor iedereen ter inzage.

Inzien kan via:

  • -

    Een bezoek aan het gemeentehuis, Willem Vliegenstraat 12 te Gulpen, tijdens openingstijden klantcontactcentrum (maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 17.00 uur en donderdagavond tot 20.00 uur). Indien u een persoonlijke toelichting op het plan wenst dient u een afspraak te maken via het klantcontactcentrum.

  • -

    De gemeentelijke website: www.gulpen-wittem.nl (Ontdek Gulpen-Wittem/ Bouwen, wonen en plannen/ Projectbesluiten).

  • -

    www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijzen

Tijdens de ter inzage legging van het plan kan een ieder een zienswijze ten aanzien van de ontwerp-omgevingsvergunning (projectafwijkingsbesluit) kenbaar maken. Dit kan zowel mondeling als schriftelijk, maar bij voorkeur schriftelijk. Een schriftelijke zienswijze dient gericht te worden aan het College van Burgemeester en Wethouders, postbus 56, 5270 AB Gulpen.

Degenen die een mondelinge reactie willen geven kunnen dat doen na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen door contact op te nemen met afdeling Publieksdiensten via tel. 14-043.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven