Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, parapluherziening recreatie en toerisme gemeente Hoogveen

Logo Hoogeveen

Het college van B&W heeft voor het  buitengebied van Hoogeveen een bestemmingsplan voorbereid. Dit bestemmingsplan heeft tot doel de regels op het gebied van recreatie en toerisme voor het buitengebied van de gemeente Hoogeveen op een aantal punten aan te passen en te verruimen.

 

Inzage

De stukken liggen van 23 februari 2017 tot en met 5 april 2017 ter inzage bij de Gemeentewinkel, Raadhuisplein 24 in Hoogeveen.  U kunt de stukken ook raadplegen op http://www.hoogeveen.nl/Wonen_en_Leven/Bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0118.2016BP8096004-ON01

 

Reageren

Tijdens de inzagetermijn kunt u uw zienswijze over dit ontwerpplan bij de gemeenteraad indienen. Dit kan schriftelijk via Postbus 20000, 7900 PA Hoogeveen. U kunt ook mondeling uw zienswijze kenbaar maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met de heer F. Berting via telefoonnummer 14 0528. Wij maken ingediende zienswijzen openbaar. Wanneer u vindt dat uw zienswijze of een deel daarvan niet openbaar mag worden gemaakt, dan zullen wij die informatie vertrouwelijk behandelen als hierop de weigeringsgronden van de Wet openbaarheid van bestuur van toepassing zijn.

 

Naar boven