Wijzigingsplan Beilerweg 36 te Hooghalen vastgesteld

Logo Midden-Drenthe

Ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, maken burgemeester en wethouders van Midden-Drenthe bekend, dat zij op 14 februari 2017 het wijzigingsplan “Beilerweg 36 te Hooghalen” ongewijzigd hebben vastgesteld. De imro-code van het wijzigingsplan is NL.IMRO.1731.Beilerweg36HH-WVS1. Het plangebied wordt begrensd door een deel van het perceel Beilerweg 36 te Hooghalen, kadastraal bekend als gemeente Beilen, sectie D, nummer 6426. Directe aanleiding voor het wijzigingsplan is dat er geen bedrijfsmatig gebruik meer wordt gemaakt van het perceel en het beoogde toekomstige gebruik wonen is.

Inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt, met de daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van 23 februari 2017 gedurende zes weken ter inzage. Het wijzigingsplan en de hierbij behorende stukken zijn in te zien op de gemeentelijke website www.middendrenthe.nl, onder de rubriek ‘bekendmakingen’. De stukken zijn tevens in te zien bij de Gemeentewinkel in het gemeentehuis in Beilen (Raadhuisplein 1).

Beroep

Gedurende de periode van terinzagelegging kan er beroep ingesteld worden tegen het vaststellingsbesluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit kan door diegene die kan aantonen niet in de gelegenheid te zijn geweest om tijdig een zienswijze tegen het ontwerp wijzigingsplan in te dienen. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Degene die tijdig beroep instelt, kan daarom tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Een beroepschrift richt u aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage; een verzoek om een voorlopige voorziening aan de voorzitter van deze afdeling, op hetzelfde adres. Bij het verzoek om voorlopige voorziening dient u een afschrift van het beroepschrift mee te sturen.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Michiel de Heer, vergunningverlener, te bereiken op maandag tot en met donderdag via telefoonnummer 0593 53 92 96, email gemeente@middendrenthe.nl.

Naar boven