Hollands Kroon - Week – 42 Vastgesteld wijzigingsplan Oostermiddenmeerweg 11, Oostermiddenmeerweg 11 te Wieringerwerf

Logo Hollands Kroon

Besluit genomen door: college van burgemeester en wethouders.

Grondslag: artikel 3.6 lid a Wro

Onderwerp: Wijzigingsplan Oostermiddenmeerweg 11

Plangebied: Oostermiddenmeerweg 11

Doel plan: Wijzigen van de bestemming ‘Agrarisch’ naar ‘Wonen’

IMRO identificatienummer: NL.IMRO.1911.WPOostermweg11-va01

Ter inzage

U kunt het wijzigingsplan met ingang van 20 oktober 2017 gedurende zes weken inzien. Dit kan gedurende bovengenoemde termijn tijdens de openingstijden van de publieksbalie, Molenvaart 67 in Anna Paulowna. Voor het maken van een afspraak met een medewerker van het team Ruimte kunt u contact opnemen met 088-321 5000.

Het wijzigingsplan Oostermiddenmeerweg 11 met IMRO identificatienummer NL.IMRO.1911.WPOostermweg11-va01 is als volgt digitaal raadpleegbaar en beschikbaar:

  • Op de landelijke website ‘Ruimtelijkeplannen.nl’ via: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen_p?planidn=NL.IMRO.1911.WPOostermweg11-va01

  • De bronbestanden van het plan zijn beschikbaar via: http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/1911/NL.IMRO.1911.WPOostermweg11-va01

Beroep indienen

Gedurende de inzagetermijn kan de belanghebbende die tegen het ontwerp van dit plan tijdig een zienswijze heeft kenbaar gemaakt (of die kan aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest) in beroep gaan tegen dit besluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA in Den Haag.

Voorlopige voorziening

Het plan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Om te voorkomen dat er door dat geldige besluit een onomkeerbare situatie ontstaat, kan een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan. Wordt dit verzoek gedaan binnen de beroepstermijn dan treedt het plan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Stuur uw verzoek naar de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA in Den Haag.

Kosten

Aan het instellen van beroep en het vragen van een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden (griffierecht). Dit zijn soms aanzienlijke bedragen, kijkt u eerst voor informatie op www.rechtspraak.nl bij ‘griffierecht bestuursrecht’.

Naar boven