Visie, ontwerp, Visie veehouderij Venray

Logo Venray

 

 

 

Burgemeester en wethouders van Venray maken, gelet op artikel 4 van de Inspraakverordening, de ter inzage legging bekend van de Visie Veehouderij Venray:

De Visie Veehouderij Venray geeft het ontwikkelingsperspectief van de veehouderij in de gemeente Venray weer. De visie is op gebaseerd op een interactief proces met diverse ondernemers, inwoners, raadsleden en wethouders. De visie moet bijdragen aan een goede balans tussen de ontwikkelingsruimte voor de veehouderij en de bescherming van een goed woon- en leefklimaat voor de inwoners.

De Visie ligt van vrijdag 20 oktober 2017 t/m donderdag 30 november 2017 voor een ieder ter inzage in het klantencontactcentrum gemeentehuis van Venray. Gemeente Venray werkt op afspraak. Voor de inzage adviseren we u vooraf telefonisch een afspraak te maken. De stukken liggen voor u klaar op de gewenste datum en tijdstip. Er is dan ook iemand beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het klantencontactcenter Venray via telefoonnummer 0478-523333.

Binnen de genoemde termijn zijn het ontwerpbesluit en de hier bijbehorende stukken te raadplegen op www.venray.nl/ter-inzage-liggende-stukken.

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een inspraakreactie indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders van Venray, Postbus 500, 5800 AM Venray. Voor het geven van een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken via het klantencontactcenter.

 

Venray, d.d. 19 oktober 2017

Naar boven