Ontwerp bestemmingsplan ‘Buitengebied Sint-Oedenrode, herziening 4’

Logo Meierijstad

Burgemeester en wethouders van Meierijstad maken ter voldoening aan artikel 3.8 lid 1 Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Sint-Oedenrode, herziening 4’ met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken van 20 oktober 2017 tot en met 30 november 2017 voor een ieder ter inzage ligt in het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Veghel, gedurende openingstijden. Tevens is het ontwerp bestemmingsplan ‘Buitengebied Sint-Oedenrode, herziening 4’ elektronisch raadpleegbaar op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1948.BGO000BP0042017P-ON01

Bestemmingsplan ‘Buitengebied Sint-Oedenrode, herziening 4’ betreft de bundeling van een aantal particuliere ontwikkelingen in het buitengebied van Sint-Oedenrode en een aantal ambtshalve aanpassingen op de verbeelding en in de planregels.

Voor de realisatie van het plan kan niet worden voldaan aan de voorkeurswaarde voor geluidsbelasting uit de Wet geluidhinder voor de oprichting van woningen. Omdat kan worden voldaan aan ontheffingsvoorwaarden is het college voornemens een hogere waarde voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting vast te stellen. Deze ontwerpbesluiten liggen samen met het ontwerpbestemmingsplan ter inzage.

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken:

  • 1.

    aan de gemeenteraad met betrekking tot het genoemde bestemmingsplan;

  • 2.

    aan burgemeester en wethouders met betrekking tot het voornemen tot vaststelling van een hogere waarde ingevolge de Wet geluidhinder.

Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad respectievelijk het college van Burgemeester en Wethouders van Meierijstad, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel. Voor het indienen van een mondelinge reactie dient u een afspraak te maken. U kunt voor nadere informatie contact opnemen met J. den Otter van het atelier Gebiedsontwikkeling en Planologie, bereikbaar via telefoonnummer (0413) 381 827.

 De vaststelling van het bestemmingsplan zal plaatsvinden door de gemeenteraad.

Veghel 19 oktober 2017

Naar boven