Kennisgeving Verleende omgevingsvergunningen  Weistraat 10 en Weistraat 12 te Tricht (met projectafwijkingsbesluit)

Logo Geldermalsen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Geldermalsen maken bekend, dat met ingang van

vrijdag 20 oktober 2017 voor een ieder, gedurende zes weken (tot en met 30 november 2017) tijdens openingstijden ter inzage ligt bij het Klantencontactcentrum in het gemeentehuis te Geldermalsen:

  • 1.

    Verleende omgevingsvergunningen (met projectafwijkingsbesluit) voor het bouwen van de woningen Weistraat 10 en 12 te Tricht en de daarbij behorende ruimtelijke onderbouwing Weistraat te Tricht.

 

Geen wijziging (en) ten opzichte van de ontwerpbesluiten

De ontwerpbesluiten met de daarbij behorende stukken hebben met ingang van 11 augustus 2017 gedurende een periode van 6 weken ter inzage gelegen en belanghebbenden zijn in de gelegenheid gesteld om zienswijzen naar voren te brengen. Van deze gelegenheid is gebruik gemaakt en er is een zienswijze ontvangen. De ingebrachte zienswijze heeft geen aanleiding gegeven om de ontwerp omgevingsvergunningen aan te passen. De weerlegging van de zienswijze maakt onderdeel uit van de omgevingsvergunning. 

 

Raadplegen planstukken:

De omgevingsvergunningen en de daarbij behorende ruimtelijke onderbouwing met bijlagen kunnen op afspraak worden ingezien bij het Klantencontactcentrum op het gemeentehuis te Geldermalsen. Voor het maken van een afspraak kunt u terecht op de gemeentelijke website: www.geldermalsen.nl > Maak afspraak > Inzien stukken of via (0345) 586 611.

De stukken zijn tevens op de website www.geldermalsen.nl in PDF-vorm te raadplegen (onder het kopje ‘bestemmingsplannen).

De planstukken zijn tevens digitaal te raadplegen op: www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt hiervoor het volgende planidentificatienummer gebruiken: NL.IMRO.0236.BUIWeistraat1012-VSG1.

 

Beroepsmogelijkheid

Belanghebbenden die het niet eens zijn met de besluiten, kunnen beroep indienen. Dit geldt alleen voor:

  • 1.

    belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen de ontwerpbesluiten hebben ingediend.

  • 2.

    Belanghebbenden die kunnen aantonen dat er bijzondere omstandigheden zijn waardoor er geen zienswijze kon worden ingediend.

De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt 6 weken en loopt van 20 oktober tot en met 30 november 2017.

Het gemotiveerde beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Gelderland, afdeling bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. U kunt ook digitaal beroep instellen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. hiervoor moet gebruik worden gemaakt van DigiD.

Voor het behandelen van het beroepschrift zijn griffierechten verschuldigd. Voor meer informatie wordt verwezen naar de rechtbank

 

Voorlopige voorziening

Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het aangevochten besluit niet op. Belanghebbenden die willen voorkomen dat de vergunninghouder gebruik maakt van de vergunning, kunnen tevens om een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de hiervoor genoemde rechtbank te Arnhem. Voor het behandelen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn eveneens griffierechten verschuldigd.

 

Geldermalsen, 19 oktober 2017

Naar boven