Ontwerpuitwerkingsplan Businesspark Ter Borch (NL.IMRO.1730.BPUTBusinessparkTB-0301)

Logo Tynaarlo

Burgemeester en wethouders maken het volgende bekend.

Inleiding

Het Businesspark Ter Borch, voorheen bekend als ‘Kranenburg Zuid’, maakt onderdeel uit van de voorgenomen ontwikkelingen in het plan Ter Borch. Hiervoor heeft de raad in september 2016 het geactualiseerde bestemmingsplan “Eelderwolde, Ter Borch” vastgesteld. Onderdeel daarvan is een uitwerkingsplicht voor de bestemming ‘bedrijf uit te werken’. Middels dit ontwerpuitwerkingsplan wordt hier uitvoering aan gegeven. Tegelijk wordt ook uitvoering gegeven aan de in april 2016 vastgestelde stedenbouwkundige visie door middel van het opstellen van het beeldkwaliteitsplan. Beide stukken worden gelijktijdig ter inzage gelegd. Onderdeel van de terinzagelegging is ook het ontwerpbesluit hogere grenswaarde Wet geluidhinder.

Ter inzage

Het ontwerp van het bestemmingsplan met bijlagen, het beeldkwaliteitsplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarde Wet Geluidhinder liggen vanaf vrijdag 20 oktober 2017 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, Kornoeljeplein 1 te Vries.

Iedere belangstellende kan in die periode de stukken zonder afspraak inzien tijdens de openingsuren van het team Publiekszaken en Veiligheid. Voor openingstijden zie www.tynaarlo.nl. Buiten de openingstijden is inzage na telefonische afspraak mogelijk.

Alle stukken zijn vanaf 20 oktober ook digitaal te bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl . Voor het raadplegen van dit plan op de landelijke website kunt u gebruik maken van de imrocode (planID) NL.IMRO.1730.BPUTBusinessparkTB-0301

Heeft u een zienswijze?

Met ingang van 20 oktober 2017 gedurende zes weken kan een ieder schriftelijk een zienswijze over het ontwerpuitwerkingsplan, het beeldkwaliteitsplan en over het ontwerpbesluit hogere grenswaarde Wet geluidhinder indienen bij de Gemeente Tynaarlo, postbus 5, 9480 AA Vries.

Tevens bestaat de mogelijkheid om binnen die termijn mondeling een zienswijze kenbaar te maken. Hiervoor dient u vooraf een afspraak te maken.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het team Ruimte en Ontwikkeling, telefoonnummer 0592 266662.

 

 

 

 

Naar boven