Vaststelling bestemmingsplan Landerlaan 8, Uden

Logo Uden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Uden maken bekend dat de raad in zijn vergadering van 5 oktober 2017 het bestemmingsplan “Landerlaan 8, Uden” met planidentificatienummer NL.IMRO.0856.Landerlaan8-VSG1 gewijzigd heeft vastgesteld conform de Nota van Zienswijzen en het besluit geen exploitatieplan vast te stellen heeft genomen. Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn enkel wijzigingen aangebracht naar aanleiding van de door de provincie Noord-Brabant ingediende zienswijzen.

Begrenzingen

Het plangebied betreft het perceel Landerlaan 8, Uden.

Inhoud bestemmingsplan

Het plan voorziet in de bouw van een woning in combinatie met de ontwikkeling van natuur en de sloop van stallen (rood voor groen).

Ter inzage

Het bestemmingsplan met bijlagen en het besluit geen exploitatieplan vast te stellen liggen met ingang van donderdag 19 oktober 2017 gedurende 6 weken ter inzage via www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website www.uden.nl. Op verzoek is een papieren exemplaar in te zien.

Beroep

Tot en met woensdag 29 november 2017 kan tegen het vaststellingsbesluit beroep worden ingesteld door belanghebbenden aan wie niet redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht tegen het bestemmingsplan.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep wordt ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Aan zowel het instellen van beroep als het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State dat wordt gehonoreerd.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over de beroepsprocedure, het plan of het besluit geen exploitatieplan vast te stellen kunt u contact opnemen met mevrouw D. van Hoof-Pijnenburg van de afdeling Ruimte, telefoonnummer (0413) 28 1135.

Naar boven