Gemeente Maastricht, tervisielegging ontwerp-omgevingsvergunning met projectafwijkingsbesluit (PAB) ‘zwembad Resort Dousberg’.

Logo Maastricht

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend dat, de ontwerp-omgevingsvergunning met projectafwijkingsbesluit ‘zwembad Resort Dousberg’ voor de duur van zes weken ter inzage ligt. Er wordt geen exploitatieplan vastgesteld.

De aanvraag voor het realiseren van een zwembad op het terrein van ‘Resort Maastricht’ aan de Dousbergweg 90 is ingeboekt onder zaaknummer 17-0826 WB. Het zwembad wordt bereikbaar vanaf de Via Regia via de Dousbergweg die naar de ingang van het Resort leidt. Het zwembad zal uitsluitend bestemd zijn voor gasten van het Resort.

Ter inzage legging en digitaal beschikbaar stellen:

Met ingang van 20 oktober 2017 ligt de ruimtelijke onderbouwing analoog ter inzage aan het gemeenteloket, Mosae Forum 10, Maastricht. De ontwerp-omgevingsvergunning met PAB zijn digitaal te raadplegen op de landelijke website:

 www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0935.ovZwembadResort-ow01

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

http://ruimtelijkeplannen.maastricht.nl/manifest.html

Daarnaast is de omgevingsvergunning/PAB te raadplegen op de gemeentelijke website:

www.gemeentemaastricht.nl/ruimtelijkeplannen

Schriftelijke en mondelinge zienswijzen

Binnen de termijn van terinzagelegging kunt u schriftelijk of mondeling reageren op dit plan. Richt schriftelijke zienswijzen aan het college van burgemeester en wethouders van Maastricht, Postbus 1992, 6201 BZ Maastricht. Dit kan ook per e-mail via post@maastricht.nl onder vermelding van ‘Aan het college van burgemeester en wethouders van Maastricht, zienswijze omgevingsvergunning en projectafwijkingsbesluit ‘zwembad Dousberg’, voorzien van uw naam, dagtekening, handtekening en de motivering.

Mondeling kan op donderdag 16 november van 16.00 tot 18.00 uur en dinsdag  21 november 2017 9.00 uur tot 11.00  uur. Maak een afspraak uiterlijk 24 uur voor de dag van uw keuze met dhr. E. Smeets, telefoonnummer 043-3504595 of per email eugene.smeets@maastricht.nl. Het gesprek vindt plaats in Mosae Forum.

Maastricht, 19 oktober 2017

Burgemeester en wethouders van Maastricht,

Namens deze:

P.J. Buijtels, secretaris J.M. Penn-te Strake, burgemeester

Naar boven