Ontwerpbestemmingsplan “Regionaal Bedrijvenpark Laarberg, Laarberg Entree”

Logo Oost Gelre

Burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat bovengenoemd ontwerp- bestemmingsplan met ingang van 20 oktober 2017 voor iedereen ter inzage ligt (conform artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening).

Ligging en begrenzing plangebied

Het bestemmingsplan maakt een aantal ontwikkelingen op het bedrijvenpark Laarberg te Groenlo mogelijk. Het gaat om een aantal locaties aan de Noordgang. Het gaat om de mogelijkheid om een nieuw tankstation met ‘nieuwe’ brandstoffen mogelijk te maken. Bij het tankstation komt een langparkeerterrein voor 10 vrachtwagens. Daarnaast wordt de rotonde aan de afrit van de N18 mogelijk gemaakt. Op de kavel hoek Bolwerk-Noordgang wordt de rooilijn verschoven om tot een betere stedenbouwkundige opzet te komen.

Inzien van de plannen en de mogelijkheid van zienswijzen

Het plan kan worden ingezien bij de centrale balie van het gemeentehuis, Varsseveldseweg 2 te Lichtenvoorde. Ook kunt u het plan digitaal raadplegen via de gemeentelijke website www.oostgelre.nl of rechtstreeks op de nationale website RO-plannen (www.ruimtelijkeplannen.nl). Daarnaast kunt u de planbestanden vinden op de website http://ruimtelijkeplannen.oostgelre.nl. Het plan is bekend als NL.IMRO.1586.BPBEDRIJVEN303-OW01. Het bestemmingsplanplan ligt voor een termijn van zes weken ter inzage, dus tot en met 30 november 2017.

Gedurende de inzagetermijn van 20 oktober tot en met 30 november 2017 kan een ieder schriftelijk, dan wel mondeling (op afspraak via de afdeling Omgeving) en gemotiveerd zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Oost Gelre, postbus 17, 7130 AA Lichtenvoorde.

Naar boven