Vastgesteld bestemmingsplan Berkhout – Carwash Kleine Wijzend

Logo Koggenland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimteljke ordening bekend dat het bestemmingsplan Berkhout –Carwash Kleine Wijzend door de gemeenteraad is vastgesteld. Het vastgestelde plan is ongewijzigd ten opzichte van het ontwerp plan.

Inhoud

Met dit bestemmingsplan wordt de vestiging van een carwash aan de Kleine Wijzend in Berkhout mogelijk gemaakt. Het betreft het gebied dat ligt aan de A7 bij Hoorn waar nu een tankstation, eetgelegenheid en een carpoolplaats zijn gevestigd.

Ter inzage Het bestemmingsplan ligt met ingang van 21 augustus tot en met 1 oktober 2017 ter inzage ( 6 weken). Het bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.koggenland.nl/ruimtelijkeplannen onder de kop “in procedure”. Het identificatienummer is:

NL.IMRO.1598.BPLGKWcarwash-va01. Het bestemmingsplan is ook in te zien op de afdeling

Wonen & Ondernemen in het gemeentehuis (tijdens openingstijden). Op afspraak kunt u ook buiten de gebruikelijke openingstijden het bestemmingsplan inzien.

Beroep

Tegen het ontwerp zijn geen zienswijzen ingediend en het bestemmingsplan is ongewijzigd vastgesteld. Daarom staat beroep alleen open voor belanghebbenden die kunnen aantonen niet in staat te zijn geweest zienswijzen tegen het ontwerp in te dienen.

Deze belanghebbenden kunnen tijdens bovengenoemde termijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Hiervoor is griffierecht verschuldigd.

Het plan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de termijn voor het indienen van een beroepschrift mits er geen verzoek om voorlopige voorziening is gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak.

 

Inhoud beroepschrift Een beroepschrift moet aan de volgende eisen voldoen:

Het beroepschrift moet ondertekend zijn;

De naam en adres van de indiener moeten zijn vermeld;

De datum;

Een omschrijving van het besluit waartegen beroep wordt ingesteld;

De reden(en) waarom beroep wordt ingesteld;

De reden(en) waarom geen zienswijze tegen het ontwerp kon worden ingediend;

Naar boven