Ontwerp bestemmingsplan ‘De Wereldbazar 2017 te Winschoten' (rectificatie)

Logo Oldambt

 

Rectificatie:

In de bekendmaking van 23 juni 2017 is abusievelijk vermeld in de tekst ‘het ontwerp bestemmingsplan ‘Winschoten-Centrum’.

Dit moet natuurlijk zijn het ontwerp bestemmingsplan ‘De Wereldbazar 2017 te Winschoten’.

Middels deze bekendmaking gaat de ter visie legging nu in vanaf 29 juni 2017.

 

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘De Wereldbazar te Winschoten 2017’ is vastgesteld. Deze publicatie volgt uit artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Door middel van het bestemmingsplan wordt planologische medewerking verleend aan het project de

Wereldbazar aan de Papierbaan 80 in Winschoten. Het project omvat een gebouw in drie bouwlagen.

De begane grond wordt ingericht als parkeergarage met parkeerplaatsen. Op de eerste en tweede verdieping komt de bazar met ongeveer 550 units. De bazar is alleen op zaterdag, zondag en feestdagen open. Het plan maakt het realiseren van parkeervoorzieningen mogelijk aan de Industrieweg in Winschoten.

 

Het ontwerp bestemmingsplan ‘De Wereldbazar 2017 te Winschoten’ ligt voor een ieder vanaf 28 juni 2017 gedurende 6 weken ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien in het gemeentehuis van Oldambt, Johan Modastraat 6 te Winschoten tijdens de openingstijden. Tevens kan een mondelinge toelichting worden verkregen.

Het bestemmingsplan is digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

U kunt het plan raadplegen door bij het tabblad ID de plancode in te vullen. De plancode van het plan is: NL.IMRO.1895.02BP7007-0301.

Het ontwerp bestemmingsplan ‘De Wereldbazar 2017 te Winschoten’’ is ook in te zien via www.gemeente-oldambt.nl via actueel, bekendmakingen.

Omdat het de bedoeling is de raad in september een voorstel aan te bieden tot vaststelling van het plan, is het uitgangspunt dat de gronden volledig moeten worden ingediend. Alleen in hoge uitzondering zal hiervan uitstel worden verleend met een beperkte termijn.

Een ieder kan gedurende deze termijn van ter inzage legging schriftelijke zienswijzen indienen tegen het ontwerp bestemmingsplan ‘De Wereldbazar 2017 te Winschoten’’ bij de gemeenteraad van de gemeente Oldambt, Postbus 175, 9679 AD Winschoten. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk.

 

Naar boven