Bestemmingsplan 'Valkenburgerweg 141'

Logo Heerlen

Burgemeester en wethouders van Heerlen maken bekend dat de raad van Heerlen bij besluit van 21 december 2016 het bestemmingsplan 'Valkenburgerweg 141' zoals vervat in de bij dit besluit behorende verbeelding, regels, toelichting en ondergrond met IMRO-idn NL.IMRO.0917.BP030400W000002-0401 heeft vastgesteld.

 

Het bestemmingsplan 'Valkenburgerweg 141' is een ontwikkelingsgericht plan, waarbij de bouw van een vrijstaande woning mogelijk wordt gemaakt. Het plangebied bestaat uit het kadastrale perceel gemeente Heerlen, sectie H, nummer 3430, gelegen aan de Valkenburgerweg tussen de huisnummers 139 en 143.

 

Terinzagelegging

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 18 januari 2017 gedurende zes weken ter inzage bij de Infobalie in de Publiekshal in het Stadhuis van de gemeente Heerlen, Geleenstraat 27, op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 14.00 uur en op donderdag van 8.30 tot 20.00 uur.

 

Het bestemmingsplan (inclusief de bronbestanden) kan tevens, gedurende de periode van terinzagelegging, digitaal worden ingezien via de pagina www.ruimtelijkeplannen.heerlen.nl. Het bestemminsplan is tevens in te zien via het landelijke portaal www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Beroep

Aangezien bij raad geen zienswijzen tegen het ter inzage gelegde ontwerpplan zijn kenbaar gemaakt, kunnen slechts belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om zienswijzen kenbaar te maken, gedurende bovengenoemde termijn, beroep instellen.

 

Het beroepschrift moet worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Degene die beroep instelt kan tevens binnen de genoemde termijn een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Tevens bestaat de mogelijkheid om digitaal beroep in te stellen en een verzoek om voorlopige voorziening in de dienen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl. Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) nodig. Op de genoemde site van de Raad van State staan de exacte voorwaarden vermeld. van een afspraak.

 

Inwerkingtreding

Het besluit van de raad en daarmee het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn.

Indien binnen de gestelde termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voor verdere vragen over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met mw. H. Notermans van de afdeling REO (tel.nr. 14045).

 

Heerlen, 16 januari 2017

Burgemeester en wethouders van Heerlen

 

 

 

 

 

Hettie Notermans

 

Afdeling:

Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling

 

Registratienummer:

OBM-17000691

 

Soort:

Bestemmingsplan

 

Algemeen verb. Voorschrift:

 

 

Beleidsonderwerp:

Ruimte en infrastructuur

 

Vastgesteld door:

Raad

 

Publiceren in:

Gemeenteblad en Staatscourant

 

Datum besluit:

 

 

Wettelijke grondslag:

 

 

Inwerkingtreding met terugwerkende kracht:

 

 

Datum inwerkingtreding:

 

dag (en) na publicatie

 

 

Voor bepaalde duur:

 

Vervangt dit besluit een eerder genomen besluit?

 

 

Uiterlijke datum publicatie: 17 januari 2017

 

Bijlagen publiceren?

 

 

Naar boven