Mededeling inzake de terinzagelegging van de gewijzigde aanvraag tot goedkeuring van regelingen voor meerdere NEMO’s in de Nederlandse biedzone voor de day-aheadmarkt, Autoriteit Consument en Markt

Zaaknummer: 16.0383.53

  • 1. Op 19 december 2016 heeft de Autoriteit Consument en Markt (hierna: “ACM”) van BritNed Development Limited (hierna: “BritNed”) een gewijzigde aanvraag ontvangen tot goedkeuring van het voorstel voor regelingen voor meerdere NEMO’s in de Nederlandse biedzone voor de day-aheadmarkt.

  • 2. Op grond van artikel 45 van Verordening 1222/2015 (hierna: “CACM”) dient BritNed een voorstel voor deze regelingen ter goedkeuring voor te leggen aan ACM. BritNed heeft dit voorstel op 14 april 2016 bij ACM ingediend.

  • 3. Op grond van artikel 9, twaalfde lid, van CACM heeft ACM op 14 oktober 2016 aan BritNed verzocht het ingediende voorstel te wijzigen. BritNed heeft hierop gereageerd met het op 19 december 2016 ingediende gewijzigde voorstel.

  • 4. Op grond van artikel 9, dertiende lid, van CACM dient ACM binnen twee maanden na ontvangst van het gewijzigde voorstel een besluit te nemen.

  • 5. De aanvraag is gepubliceerd op de internetpagina van ACM (www.acm.nl).

  • 6. Belanghebbenden die opmerkingen wensen te maken over de aanvraag wordt verzocht deze schriftelijk kenbaar te maken aan ACM. Schriftelijke zienswijzen dienen uiterlijk veertien dagen na publicatie van deze mededeling in de Staatscourant op onderstaand adres te zijn ontvangen. Onder vermelding van het zaaknummer 16.0383.53 kunt u uw schriftelijke zienswijze richten aan de Autoriteit Consument en Markt, Directie Energie, postbus 16326, 2500 BH, Den Haag. U wordt verzocht uw reactie ook per e-mail te sturen naar: secretariaat.DE@acm.nl.

Naar boven