Verleende omgevingsvergunning “Soetendaal 13, Vierlingsbeek”

Logo Boxmeer

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken ingevolge artikel 2.12 en 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij op 9 januari 2017 omgevingsvergunning hebben verleend voor het afwijken van het bestemmingsplan “Vierlingsbeek” voor het bouwen van een woning, het aanleggen van een oprit en het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening op het adres Soetendaal 13 te Vierlingsbeek (5821 BL).

Tegen deze beschikking kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen een termijn van zes weken beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Oost Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch. De beroepstermijn vangt aan met ingang van de dag na bekendmaking, i.c. 18 januari 2017.

Beroep kan alleen worden ingediend door belanghebbenden, die eerder zienswijzen tegen het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Zij die beroep instellen kunnen, wanneer onverwijlde spoed dat vereist, tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost Brabant, sector Bestuursrecht. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Voor vragen of een toelichting op de beschikking kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunningen.

Naar boven