Verleende omgevingsvergunningen uitgebreide voorbereidingsprocedure, afwijken bestemmingsplan voor de aansluiting Kogerpolder-West bij De Woude/Starnmeer, Aansluiting Kogerpolder-West bij De Woude/Starnmeer (omgeving N246/Kogerpolder), gemeente Alkmaar

Logo Alkmaar

WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT

 

Uitgebreide voorbereidingsprocedure: verleende omgevingsvergunningen

Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken bekend, dat zij de volgende omgevingsvergunning hebben verleend:

 

Aansluiting Kogerpolder-West bij De Woude/Starnmeer (omgeving N246/Kogerpolder): afwijken bestemmingsplan voor de aansluiting Kogerpolder-West bij De Woude/Starnmeer (Project tracéaanpassing Provinciale wegen N244a en N246). Deze vergunning biedt een mogelijkheid voor afwijkend gebruik ten behoeve van de tracéaanpassing.

 

Datum einde beroepstermijn: tot en met 8 juni 2017

 

De aanvraag heeft betrekking op grondgebied van zowel de gemeente Castricum als de gemeente Alkmaar. De gemeente Alkmaar is bevoegd gezag.

 

Beroep

Het besluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van donderdag 27 april gedurende zes weken ter inzage bij de servicebalie Vergunning- en subsidieverlening op het Stadskantoor van de gemeente Alkmaar. U kunt de stukken alleen op afspraak inzien. Wilt u langs komen? Maak een afspraak bij het stadskantoor van de gemeente Alkmaar: Mallegatsplein 10 of bel (tel.: 14072).

 

Belanghebbenden kunnen gedurende deze termijn tegen dit besluit schriftelijk en gemoti­veerd beroep indie­nen bij de rechtbank Noord-Holland, afdeling Publiekrecht, sectie Bestuur, postbus 1621, 2003 BR Haarlem. De beroepstermijn van zes weken vangt aan de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd. Een eventueel beroep dient uiterlijk op de hierboven genoemde datum einde beroepstermijn te zijn ingediend.

 

Naar boven