Omgevingsvergunning clubgebouw Mixed Hockeyclub Dieren, Imboslaan/Kolonieweg op sportpark Het Nieuwland (Wabo-afwijkingsprocedure)

Logo Rheden

Burgemeester en wethouders van Rheden maken bekend dat met toepassing van artikel 2.12, lid a onder 3o van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning is verleend voor het realiseren van een clubgebouw op het sportpark Het Nieuwland te Dieren, op de velden gelegen aan de zijde van de Imboslaan. De benodigde verklaring van geen bedenkingen is door de raad afgegeven op 28 maart 2017. De omgevingsvergunning en de verklaring van geen bedenkingen (raadsbesluit) met de daarbij behorende stukken, liggen gedurende zes weken na de bekendmaking aan de aanvrager (18 april 2017) ter inzage bij de Servicebalie in het gemeentehuis te De Steeg.

U kunt de omgevingsvergunning, de verklaring van geen bedenkingen en de bijbehorende stukken in elektronische vorm raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt dan gebruikmaken van het planidentificatienummer: NL.IMRO.0275.BPLG32-OV02.

Tegen het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ingediend. Om die reden kunnen alleen belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen, binnen een termijn van zes weken na de bekendmaking van het besluit aan de aanvrager (18 april 2017), schriftelijk een gemotiveerd beroepschrift indienen over deze omgevingsvergunning bij de rechtbank Gelderland, locatie Arnhem, afdeling bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM  Arnhem. Als beroep wordt ingesteld kan hierbij ook worden verzocht om het treffen van een voorlopige voorziening, mits er sprake is van een spoedeisend belang.

De Steeg, 26 april 2017

 

Naar boven