Vastgesteld bestemmingsplan Reewal 43, te Reeuwijk

Logo Bodegraven-Reeuwijk

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8, lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 29 maart 2017 het bestemmingsplan ”Reewal 43, te Reeuwijk” heeft vastgesteld. Het plan is ongewijzigd vastgesteld en de gemeenteraad heeft besloten geen exploitatieplan vast te stellen.

Het bestemmingsplan maakt de uitbreiding/toekomstige ontwikkeling van de rundveehouderij mogelijk op het perceel Reewal 43 te Reeuwijk-Dorp.

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 28 april 2017 ter inzage. De stukken liggen ter inzage totdat de beroepstermijn is verstreken.

U kunt het plan op de volgende manieren bekijken:

  • digitaal via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl, het planidentificatienummer is NL.IMRO.1901.Reewal43-BP80;

  • digitaal als pdf-bestand op de gemeentelijke website www.bodegraven-reeuwijk.nl > Bouwen en wonen > Overzicht Ruimtelijke plannen

  • op papier en digitaal tijdens openingsuren van het Klantcontactcentrum (KCC), Julianastraat 6 in Bodegraven (Bij Everts).

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op: http://ruimtelijkeplannen.bodegraven-reeuwijk.nl

 

Rechtsmiddelen en inwerkingtreding

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan is beroep mogelijk gedurende 6 weken na aanvang van de beroepstermijn. Het beroep moet worden ingesteld bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingediend door belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen. Tevens kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking, daags na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Daartoe moet binnen de beroepstermijn, door een belanghebbende die een beroepschrift heeft ingediend, een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven