Vastgesteld wijzigingsplan Randerstraat 23, Diepenveen

Logo Deventer

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 27 april tot en met 7 juni 2017 voor een ieder ter inzage ligt:

 

- het bij collegebesluit van 18 april 2017 ongewijzigd vastgestelde wijzigingsplan Randerstraat 23, Diepenveen

 

 

Inhoud

Het huidige erf is een compact erf met een bedrijfswoning uit de jaren '50/'60 en op het achtererf staan twee schuren. De eigenaar heeft het plan opgevat om de gedateerde woning te slopen en een nieuwe woning terug te bouwen. De nieuwe woning wordt gebouwd op dezelfde locatie als de te slopen woning. De bestaande bijgebouwen worden gerenoveerd en het asbest wordt verwijderd. Het erf wordt opnieuw ingericht met streekeigen landschappelijke beplanting. Om dit te kunnen doen, wordt de bestemming ‘bedrijf’ gewijzigd naar ‘wonen’. Er zijn geen factoren, zoals milieubeperkingen, die zich tegen deze functieverandering verzetten. Hiermee voldoet het initiatief aan de wijzigingsvoorwaarden zoals opgenomen in het wijzigingsplan Buitengebied.

 

Inzien

Het wijzigingsplan kunt u inzien op:

• http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.W025-VG01

• De digitale bestanden van het wijzigingsplan zijn beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans/NL.IMRO.0150.W025-/NL.IMRO.0150.W025-VG01/

 

Het wijzigingsplan kunt ook u inzien op:

• http://www.deventer.nl/bestemmingsplannen onder het kopje ‘in procedure zijnde bestemmingsplannen’.

 

Ook kunt u het plan inzien tijdens de openingstijden bij:

• Publiekszaken Vergunningen, Grote Kerkhof 1

 

Reageren

Het wijzigingsplan ‘Randerstraat 23, Diepenveen’ ligt van 27 april tot en met 7 juni 2017 ter inzage.

 

Van vrijdag 28 april 2017 tot en met donderdag 8 juni 2017 kan beroep worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) door:

• een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan bij het college kenbaar te maken.

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt, kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

Naar boven