BEKENDMAKING ONTWERPBESTEMMINGSPLAN Koewacht, Het Zand 37 (ARTIKEL 3.8 WET RUIMTELIJKE ORDENING)

Logo Terneuzen

Burgemeester en wethouders van Terneuzen maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Koewacht, Het Zand 37 ter inzage wordt gelegd. Het doel van dit bestemmingsplan is de reparatie van het bestemmingsplan “Koewacht-Overslag-Zuiddorpe” voor wat betreft de regeling voor aan- en uitbouwen en bijgebouwen op het perceel Het Zand 37 te Koewacht. Daarnaast wordt het in het bestemmingsplan toegekende bouwvlak voor het hoofdgebouw afgestemd op de op 1 april 2015 verleende omgevingsvergunning. Hierbij is vergund dat het hoofdgebouw (woning) deels buiten het bouwvlak wordt gebouwd.

 

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt ter inzage van donderdag 27 april tot en met woensdag 7 juni 2017. De openbare voorbereidingsprocedure zoals bedoeld in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht is van toepassing. Het ontwerpbestemmingsplan is te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0715.BPKOZ15-ON01) en op http://www.terneuzen.nl/Inwoners_Terneuzen/Wonen/Bestemmingsplannen. De stukken kunnen ook (digitaal) worden ingezien bij de publieksbalies in Terneuzen en Axel. Wij vragen u voor het inzien van de stukken een telefonische afspraak te maken via telefoonnummer 14 0115. Op onze website vindt u ook algemene informatie over wat een bestemmingsplan is.

 

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Een zienswijze richt u aan de gemeenteraad van de gemeente Terneuzen, Postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze vragen wij u een afspraak te maken. U kunt contact opnemen met de heer M. van der Ploeg van het team Planvorming, telefoon 14 0115. Van een mondelinge zienswijze maken wij een verslag. Een zienswijze kunt u ook per e-mail verzenden aan wro@terneuzen.nl.

Terneuzen, 26 april 2017

Burgemeester en wethouders van Terneuzen,

De burgemeester, J.A.H. Lonink

De secretaris, F.M.L. Lauret RA

Naar boven