Kennisgeving Ontwerpbesluit omgevingsvergunning inrichting Grouw 1, Ministerie van Economische Zaken

De Minister van Economische Zaken maakt bekend:

Op 31 augustus 2016 heeft Vermilion Oil & Gas Netherlands B.V. te Harlingen, een aanvraag ingediend om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. De aanvraag heeft betrekking op de inrichting Grouw 1 aan de Klif, gelegen in de gemeente Leeuwarden, op het perceel kadastraal ingedeeld, gemeente Grouw, sectie G, perceel 32.

De vergunningaanvraag betreft het aanpassen van installatieonderdelen op de inrichting, alsmede de actualisering van de vigerende vergunning voor de inrichting Grouw 1.

De Minister is voornemens de gevraagde vergunning te verlenen.

Het ontwerpbesluit en de andere relevante stukken liggen met ingang van 27 april 2017 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie van het stadskantoor, Oldehoofsterkerkhof 2 in Leeuwarden. Wij adviseren u voor de inzage van dit ontwerpbesluit eerst contact op te nemen met de gemeente (tel. 14 058).

Tot en met woensdag 7 juni 2017 kan een ieder zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbesluit schriftelijk kenbaar maken aan:

Ministerie van Economische Zaken

DG Energie, Telecom en Mededinging, Directie Energie en Omgeving

T.a.v. mw. K. Kaya

Postbus 20401

2500 EK DEN HAAG

Ook voor inlichtingen kunt u zich wenden tot mw. K. Kaya (tel. 06 46 15 22 96) van het Ministerie van Economische Zaken.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven